vrijdag 5 februari 2010

weekend mei 28-30/2010

Ook voor mei is er een optie voor het weekend van 28-30 mei.

Dit weekend lijkt ons fijn om te doen met kinderen en volwassenen over educatie en hoe kinderen een mooie toekomst te geven. Voor het plannen van dit weekend zoeken we nog heel wat invulling van mensen die willen meedoen. We weten dat er in Nederland een grote groep mensen is die met dit onderwerp bezig is, het lijkt ons een heel goed idee dat deze groep mee doet en organiseert.

Ideeën zijn al: samen vreugde maken dansen, aan elkaar beelden doorsturen, dromen bij elkaar brengen over wat een nieuwe wereld kan zijn, ...

1 opmerking:

  1. voorstel van de agenda staat hier onder je kan makkelijk hierop reageren

    Vrijdag: aankomst vanaf 17u met een theetje en versnapering, kamer in orde brengen, klaarzetten potluck, na eten en afwas komen we bij elkaar

    Voorstel: voor de voorstellingsronde ieder stelt zich kort voor met iets dat hij zelf maakte of een sprekende zin, een mooie ervaring, een stralend lied.................(iets nieuws dat je met je vrienden wil delen) en planning van het weekend . Nadien zouden we een eerste video kunnen bekijken bvb over baren zoals wij het kennen. (birth as we know it...)


    Zaterdag: Anouschka neemt ons mee voor een soort van opwarmingsoefening vanaf 7.30u, daarna van 8u tot 8.30 ontbijt, gevolgd door opruimen en afwas en om 9u beginnen we met het zingen van bardenliederen, energetische oefeningen/werk en de opbouw van de ruimte van liefde (dit zou ik zeker houden om de energie van het weekend mooi neer te zetten)
    Namiddag: Nog in te vullen

    Zondag: beginnen we op het zelfde uur en begint Anouchka opnieuw met opwarming.
    Voormiddag: Nog in te vullen

    BeantwoordenVerwijderen